Samen bouwen we aan succesInterne carrières

Science at Work is een rekruteringsbureau voor labo- en wetenschappelijke functies. We helpen belife sciences, voeding, farma, milieu, medical devices en (petro)chemie met het invullen van hun vaste en tijdelijke vacatures in en rond het labo. Ontdek het interne team en wat wij doen. Word jij onze nieuwe collega?

Passie voor labo én rekrutering
Wij hebben allen een aantal jaren in een labo-omgeving gewerkt. Alhoewel we de wetenschap inhoudelijk interessant vinden en de kennis van onze studie niet overboord willen gooien, zien we onszelf niet meer in een labo staan. We houden van het contact met kandidaten en klanten en halen een enorme voldoening uit het vinden van de juiste match tussen werkzoekenden en bedrijven.
Werken in ons team
We verwachten niet dat je al ervaring hebt in rekrutering. Na een uitgebreid inwerktraject zullen onze ervaren recruiters je on-the-job begeleiden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We vinden het belangrijk om daarin de vrijheid en verantwoordelijkheid te krijgen om daar zelf verder vorm aan te geven.
Ik begon als laborant maar miste de sociale connectie. Als recruiter bij Science at Work combineer ik mijn passie voor wetenschap met communicatieve skills. Samenwerken met mijn collega's geeft me energie en de waardering binnen het team motiveert me. Elke nieuwe opdracht brengt een uitdaging die ik omarm. Bij Science at Work vind ik voldoening én groei.
Headshot of Laurens Renaers
Laurens Renaers
Recruitment Consultant

Werken bij Science at WorkWaarom werken bij Science at Work?

Van uitdagende projecten tot geweldige collega’s in een bedrijfscultuur die je groei bevordert. Wij voorzien training, coaching en bieden je de ruimte om je volledig te ontplooien en je carrièredoelen te bereiken.

Leuke sfeer
Een dynamisch team waar iedereen zichzelf kan zijn wacht op jou. Positieve energie, samenwerken en elkaar steunen zitten in onze cultuur. Wij geloven in een inclusieve, warme werkomgeving.
32 vakantiedagen
Werk je 40 uren per week? Dan geniet je van 12 ADV-dagen bovenop je wettelijke vakantiedagen. Opladen en ontspannen hoort erbij, want bij Science at Work geloven we in het belang van een gezonde balans tussen werk en privéleven.
Auto en tankkaart
Met een bedrijfswagen met tankkaart als nettovoordeel geniet je niet alleen van vrijheid en flexibiliteit om te gaan en staan waar je wilt, maar ook van gemoedsrust en gemak bij elke rit.
Hybride werken
Combineer samenwerken op ons centraal gelegen kantoor met thuiswerken voor een heerlijke work-life balans die jou de vrijheid geeft om productief te zijn en om te genieten van quality time met je dierbaren.
Tal van nettovoordelen
We bieden een aanpasbaar pakket aan netto voordelen, waaronder een groeps- en hospitalisatieverzekering, een telefoon en laptop, fietsleasing en andere extra's. Zo heb je alle tools en voordelen die je nodig hebt om succesvol en met voldoening te werken.
Groepsverhaal
Als deel van Pauwels Consulting genieten we mee van de groei en expertise van de bedrijven in de groep. We ademen recruitment en hebben kwalitatieve connecties met onze klanten.
Collega's van Science at Work babbelen aan het venster.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb jij een positieve kijk op het leven, zin om samen te bouwen aan de toekomst van onze klanten en kandidaten en voel je je thuis in de wereld van labo-functies?