Onze collega op zoek naar kandidaten voor de klant.

Staffing Solutions

Wij vinden en rekruteren science talent voor uw bedrijf of projectteam. Met een team dat barst van ervaring in laboratoriumwerk en -recruitment, garanderen we een diepgaande aanpak met een oog voor waardevolle talenten en potentieel.

Voor bedrijvenHoe we u helpen

Vaste functies
Vele klanten kiezen ervoor om samen te werken met Science at Work voor de invulling van hun vaste functies. In dit proces begint de kandidaat initieel met een contract via Science at Work. Na een evaluatieperiode kan u deze kandidaat zelf een contract aanbieden. U kan ook kiezen voor “Werving & Selectie” waarbij de geselecteerde kandidaat onmiddellijk onder contract komt bij uw bedrijf.
Tijdelijke functies
Daarnaast kunnen wij ook rekruteren voor uw tijdelijke functies. Zoekt u iemand ter vervanging van een vaste medewerker bij ziekte of zwangerschapsverlof? Of hebt u een piek in de werkdruk of een specifiek project? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de haalbaarheid van het gezochte profiel.
Staffing op maat
Hebt u een andere staffing nood? Wij gaan net een stapje verder. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op en we bespreken uw specifieke (project)noden. Benieuwd wat wij voor uw vacatures kunnen betekenen?
Neem contact op →
Kwaliteitscontrole
Research & Development
Quality Assurance
Regulatory Affairs
Productie
Productontwikkeling
Procesvalidatie en -optimalisatie
Scientific Sales en Management
Administratieve ondersteuning

Het juiste talent in uw teamWaarom zijn wij uw staffing partner?

Kwalitatieve rekrutering
Onze recruiters hebben zelf een science achtergrond en ervaring in de industrie. Wij doen een grondige screening van kandidaten vanaf het eerste contactmoment. Tijdens uitgebreide interviews wordt technische kennis getoetst en worden persoonlijkheidskenmerken en persoonlijke drijfveren in kaart gebracht. Ook checken wij referenties van kandidaten om bevindingen uit de praktijk te toetsen. Zo krijgen onze klanten een uitstekend inzicht om een weloverwogen personeelskeuze te maken.
Creatieve aanpak
Wij kunnen voor bedrijven fungeren als ambassadeur naar werkzoekenden toe en een zeer realistisch beeld schetsen van de vacature. Als het niet mogelijk blijkt om een 100% match te vinden, zullen wij samen met onze klanten creatief zijn in onze zoektocht en verder kijken dan diploma en ervaring, met aandacht voor de softskills, mindset en compententies van de kandidaat.
Kwalitatieve relaties
We hechten veel belang aan onze relaties. Een kwalitatieve, duurzame samenwerkingen met onze klanten en kandidaten is de prioriteit in elke beslissing. Daarom zetten we dagelijks in op efficiëntie, opvolging en persoonlijk contact, zonder in te boeten aan professionalisme en met een correcte behandeling van iedereen.
Neem contact op →
Pauwels Consulting
Science at Work maakt sinds 2022 deel uit van Pauwels Consulting, een internationale rekruteringsgroep met verschillende gespecialiseerde divisies, 2000 specialisten in dienst en 30 kantoren verspreid over 10 landen. De groep is actief in Engineering, Life Sciences, IT, Space en Fusion Tech. Pauwels Consulting is door Trends Gazelle erkend als Fastest Growing Company voor het 14de opeenvolgende jaar in 2024, alsook als Great Place to Work voor het 3de opeenvolgende jaar in 2024.
Colleagues walking outside in Antwerp.
Best Workplace 2024 logo

Deel van een top groep

Als onderdeel van Pauwels Consulting zijn we trots om deel uit te maken van een groep waar een gezonde, fijne werksfeer prioriteit krijgt. Maar ook constante groei, inclusie en kennisdeling kenmerken de groep.

Sectoren & OpdrachtgeversOnze sectoren

Wij werven voor vacatures bij verschillende opdrachtgevers door heel België binnen de life sciences, voeding, farma, milieu, medical devices en (petro)chemie.

Life Sciences & Healthcare
Voedingsmiddelen
Biotechnologie
Farmacie
(Petro) Chemie

Sectoren & OpdrachtgeversOnze opdrachtgevers

We werken met verschillende soorten bedrijven waaronder onderzoeksinstituten, contractlaboratoria, productiebedrijven met een eigen laboratorium en ziekenhuizen.

Onderzoeksinstituten
Contractlaboratoria
Productiebedrijven
Ziekenhuizen
Twee collega's overleggen en kijken samen naar een laptop.

Onze opdrachtgeversEen greep uit de ervaring van verschillende opdrachtgevers

Anja is voor ons een perfecte match! Ze is hier vol enthousiasme begonnen als analist en heeft met een open mindset en gedrevenheid snel de analyses onder de knie gekregen. Binnen 4 maanden draagt ze al bij bij aan goede werking op het labo en een gezonde teamspirit. Anja is een enthousiaste dame die doorzet, correct werkt, overlegt advies vraagt en ook geeft en bovenal goed kan samenwerking met iedereen van het team.
TotalEnergies
Teamleider
Dina doet een fantastisch job. Ze is een harde werker, verzet veel werk en steekt een tandje bij waar nodig. Ze is bestand tegen een hoge werkdruk, stelt de juiste vragen en is ondertussen een volwaardig lid van ons team. Het team kan inmiddels op haar bouwen. Kortom, Dina is een fijne collega, rustig van inborst, fijn in de omgang en vriendelijk in communicatie.
CellCarta
Program Manager Clinical Operations
Leonie has been working for us 1,5 years now. She has been very committed to her work and helped the team achieving its goals. She demonstrated very flexible behavior, which included (sporadic) late and weekend work. She’s also willing to learn new things and help the group when she cans. Due to her dedication her contract will be further extended as we would like her to keep working with us!
Melissa Pinheiro
Senior Scientist
Onze Science@Work medewerkster Elisa wil ik zeker nomineren! Elisa is een aanwinst voor ons laboratorium. Ze is snel van begrip, goed en snel geïntegreerd in de groep en bovendien flexibel en aangenaam in de omgang.
Jurgen Sleven
Lab Manager
Chiaro en Hoesna hebben zich enorm ingezet om er voor te zorgen dat al het werk op tijd af kwam. Door hun enthousiasme hebben ze ook andere gestimuleerd en ervoor gezorgd dat prestaties behaald werden. Beiden nemen initiatief, werken netjes en secuur en leveren resultaat van hoge kwaliteit. Bovendien hebben ze op positieve manier de sfeer in het team beïnvloed. Omdat ze allebei zo goed werk leveren, hebben we hen ook werk op andere afdelingen aangeboden.
TLR International Labo
Manager laboratorium
Logo van Total Energies.Logo van Thermofisher.Logo van Sanofi.Logo van Beneo.Logo van Batavia.
Collega's Koen en Julie in de sofa in meeting.

Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wilt u weten hoe we het juiste talent op de juiste plaats krijgen? En wilt u vlot uw vacatures invullen met gespecialiseerde profielen? We helpen u met plezier verder.